ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”     Адреса: 79011, Львів, вул. Тютюнників 55, 4-й поверх    замовити дзвінок

 

«Розвиваючи особистість разом змінюємо середовище» - основна ідея #ForumWest, що об'єднує успішні компанії з абсолютно різних сфер бізнесу.  #ForumWest - це платформа обміну досвідом партнерів, які діляться величезним досвідом ведення бізнесу в рамках створення сильної, конкурентоспроможної економіки нашої країни та підвищення її ефективності.

 

Щорічно в рамках #ForumWest відбувається 7 освітніх семінарів, першим з яких цього року був Податковий семінар, що відбувся 12.02.2020. #ForumWest податки – це  зокрема корисні поради та практичні рішення успішного ведення бізнесу в контексті дотримання податкового законодавства України, з врахуванням останніх змін.

 

ТОВ «Комплексне управління бізнес-процесами», як представники Спілки автоматизаторів бізнесу, теж взяли активну участі в семінарі та нагадали про важливість використання сучасних цифрових технологій ведення обліку та звітності. Євген Моргаєв, наш комерційний директор, у своїй презентації на тему «Ознайомлення з найновішими програмними продуктами лінійки "BAS" випущеними на зміну лінійки "1С:Підприємство 8" для ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку» надав учасникам семінару багато корисної та цікавої інформації.

 

 Участь в такого рівня семінарах – це унікальна можливість  для КУБу перш за все презентувати свої здобутки та завжди знаходитись в епіцентрі створення нових трендів для ведення бізнесу.