ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”     Адреса: 79011, Львів, вул. Тютюнників 55, 4-й поверх    замовити дзвінок

  Компанія "КУБ" вітає своїх працівників з успішним складанням сертифікаційного іспиту. 

 

Успіх компанії — це насамперед особистий розвиток кожного працівника. Вміння навчатись, поглиблювати свої знання  - ознака професіоналізму, що сприяє підвищенню  ефективності та  перспективи розвитку компанії. 

 

Нещодавно працівники компанії “КУБ” пройшли сертифікацію на знання платформи "1С:Підприємство 8" в рамках навчального курсу від Спілки Автоматизаторів Бізнесу.  Ми щиро вітаємо наших програмістів Лесько Ігора та Вишньовського Івана  з успішним складанням сертифікаційного іспиту по знанню основних механізмів платформи “1С:Підприємтво 8”. Також вітаємо бізнес-аналітика Кириченко Лілію, яка одна із перших здобула сертифікат на знання можливостей та особливостей застосування програм “BAS Управління торгівлею”. 

 

Ми щиро радіємо здобуткам наших колег та віримо, що доля компанії знаходиться в надійних руках професіоналів, що не зупиняються на досягнотому. Бажаємо їм наснаги та нових звершень!