ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”     Адреса: 79011, Львів, вул. Тютюнників 55, 4-й поверх    замовити дзвінок

Ми знаємо, як відкривалися нові континенти та зароджувалися великі міста. Ми із захопленням слухаємо історії першопрохідців та мореплавців. Прийшов час для Вас привідкрити ще одну історію: як народилася компанія «Комплексне управління бізнес-процесами».

Все починалося так…😊 Через рік-два після завершення академії випадково відбулася невипадкова зустріч одногрупників, де в процесі розмов і був закладений той фундамент для створення компанії. Євген Олегович на цей час вже працював над впровадженням інформаційних систем в одній компанії, а Богдан Ігорович – над розробкою подібних ІС в іншій. Спочатку виникла ідея спільного проекту, який доволі успішно себе запрезентував. З часом таких спільних проектів ставало все більше і більше. І тут вже виникає не просто ідея – а мрія про окрему власну компанію.

Звичайно, блиск в очах є, але і застереження також: «з чого все почати?», «як правильно все оформити?» і багато таких думок…

Спочатку були навіть спроби долучитися до вже існуючих компаній, проте в результаті дійшли висновку, що хочеться зовсім іншої моделі роботи, якоюсь мірою навіть більш модерної та іншого рівня якості послуг. І мрія про власну незалежну компанію ще більше підтверджувалася.

І от почали зявлятися вже великі повноцінні проекти. Хоча на цей час це ще було на рівні приватних підприємців.

А 15 лютого 2008 року зареєстровано КУБП, що по праву можна вважати днем народженням компанії.

У Вас може зявитися думка, а назва як появилася та чому саме так? Хто ж ми, щоб не поділитися усім із Вами 😊

Автора ідеї назви компанії по праву можна називати Нестора Ігоровича.

Була думка, що назва і по змісту мала відповідати діяльності компанії, ще й у скороченому варіанті мала передавати весь зміст та логіку роботи.

КУБ - це тривимірна фігура, яка складається з шести квадратних сторін (граней). У кожній вершині куба сходяться три грані.

КУБП – один із основних елементів із великим обємом даних по бізнес-аналізу із 3 керівниками.

Все почало розширюватися: свій невеличкий кабінет розміром 15 кв.м., збільшення команди, перші великі проекти в компанії. У новому статусі КУБП  хочеться подякувати за перші проекти, які довірили нам для впровадження компаніям: Аеропорт "Львів" МА, «Хлібпром», «ІДС Аквасервіс», «Галичфарм», «Галка»…

Своєї яскравості та затишку в компанії додала наша Наталя Щепаняк. Наталю по праву можна вважати першопрохідцем у КУБП. Наталя двічі була у декретній відпустці – і знову верталася на робоче місце, яке стало також і маленькою родиною.

Різне було в компанії за цей час: і успіхи, і невдачі. Та найголовніше – відчуття єдності та підтримки у всьому, допомоги та розуміння.