ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”     Адреса: 79011, Львів, вул. Тютюнників 55, 4-й поверх    замовити дзвінок

 Одного разу серед прекрасної половини виникла ідея прогулятися Львовом. Але не просто, а ще й з вечірньою екскурсією. Ох, як ми чекали цього дня, щоб побачитися оф-лайн 😉

  Зустріч була домовлена в самому серці Львова – біля входу у Ратушу. І яке ж було наше здивування, коли до нас зустріла баронеса, одягнута в ошатний одяг середньовіччя, яка на одному подиху ніби перенесла нас на декілька століть назад, у час, де поєднується містика та історія, кохання та зради, честь і доблесть. 

Наша Оля Самотой поділилася враженнями, що під час екскурсії справді наче побувала у тих часах. Настільки було атмостферно.

Родзинкою для нас також були театралізовані сцени, де ми могли повністю відчути дух славних галичанок-панянок та львівських батярів і детальніше ознайомитися із історією нашого міста Лева.

            А ще ми знаємо тепер 😊:

-        Хто міг бути лікарем, окрім навчених для цього людей;

-        Як виникло кольорове скло та як були започатковані перші поштові послуги на наших теренах;

-        Історію кохання Гальжки Острозької, йменованої Чорною княгинею, а також короля Яна та його коханої Марисеньки.

Місто Лева, яке називали романтичним Леополісом та витонченим Лембергом, стареньким

Краковом та туманним Альбіоном завжди вабитиме своїми магічними вулицями, неспішним способом життя та магією, яка розпочинається із настанням ночі.

            Дякуємо нашому гіду за екскурсію і кожному за таку приємну та затишну зустріч у маленькому родинному колі.