ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”     Адреса: 79011, Львів, вул. Тютюнників 55, 4-й поверх    замовити дзвінок

 

   У час, коли пандемія внесла свої корективи у робочий процес компанії - основна діяльність ведеться дистанційно один від одного. Тому новорічний корпоратив був гарною нагодою, щоб зустрітися дружньою "кубівською родиною". Святкування відбувалося серед лісистої місцевості у відпочинковому комплексі "Шервуд". Працівники були раді бачити один одного: емоції просто переповнювали від зустрічі!

   Початок свята розпочався із привітального слова операційного директора Барановського Б.І.: були підсумовані показники діяльності за минулий 2021 рік та визначені шляхи розвитку та перспектив на 2022 рік. Привітання для працівників були особливо цінними також від Барановського Н.І, де кожний відчув себе частиною великої та дружньої команди. Кожний мав можливість висловити слова вдячності, побажань та виголосити тост "З Новим Роком".

   Приємною несподіванкою був музичний гурт "Lovesong", який вдало відчув хвилю колективу та зумів об'єднати усіх у запальному танці. А родзинкою вечора було виконання гри на саксофоні, що надовго ще залишилося у серцях працівників.

  Ще довго панувала згуртованість духу у єдине ціле: у підтримці та взаємоповазі. Завдяки спільному проведенню новорічного корпоративу, працівники зарядилися хорошими емоціями. Підсумовуючи усе вище сказане, хотілося б побажати, щоб цей рік був особливий для нашої команди, щоб він запам'ятався нам сміливими проєктами, цікавою роботою та прекрасними людьми.

   Отже, впевнено і з новими силами крокуємо до нових звершень!