ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”     Адреса: 79011, Львів, вул. Тютюнників 55, 4-й поверх    замовити дзвінок

Новорічні свята вже давно не обходяться без традиційних корпоративів. Новорічні корпоративи є невід'ємною частиною корпоративної культури, що допомагають сформувати позитивний імідж компанії, а працівникам відчувати себе однією командою. 

 

Запорукою успіху будь-якої компанії є перш за все згуртованість та інтегрованість працівників, що вміють активно та весело проводити вільний час. Цьогоріч, традиційно, колектив ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами” у дружній атмосфері зустріли Новий 2020 рік. Варто відмітити, насамперед, гостинність ресторанно-готельного комплексу “Леотель”, що потішили нас смачною кухнею та затишною атмосферою. Вечір розпочався з привітального слова нашого директора Нестора Ігоровича, який висловив подяку всім працівникам за вагомий внесок у розвиток бізнесу, підсумував діяльність попереднього року та нагадав про взяття курсу на підвищення ефективності в 2020 році. Також окрему подяку хотілося б висловити нашому співробітнику Івану Вишньовському, який разом з музичним гуртом “Забава з перцем” надали святу особливого колориту. Драйвова музика, запальні танці та веселі конкурси від тамади Івана — все це формувало особливу та незабутню атмосферу новорічного вечора. Ми стали учасниками танцювального батлу жінок та чоловіків, були свідками батлу анекдотів та не стримували емоцій від конкурсу зі стільцями.

 

Існує народне повір'я: “Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш”. Зважаючи на весь запал та позив, отриманий на корпоративі, можна сміливо сказати, що команда КУБ, без сумніву, готова до нових звершень та викликів в Новому 2020 році!