ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”     Адреса: 79011, Львів, вул. Тютюнників 55, 4-й поверх    замовити дзвінок

Спеціалісти нашої компанії створили унікальний проект з автоматизації обліку на ПрАТ “Івано — Франківськцемент”

ПрАТ «Івано-Франківськцемент» – це високотехнологічний потужний комплекс виробництв промисловості будівельних матеріалів у с. Ямниця Івано-Франківської області. Ми виробляємо більше 300 найменувань продукції, основні напрямки з яких цемент, шифер та гіпс.

Тут працюють понад 2 тисячі людей. Завдяки сучасному обладнанню і лабораторному контролю якості, ми можемо гарантувати стабільні поставки та надійну продукцію. Ми використовуємо власну сировину, самі добуваємо та транспортуємо породу, мінімізуючи відходи завдяки внутрішньому обміну ресурсами між різними виробництвами. Нам важливий стан довкілля, тож ми відповідально підходимо до його використання.

 

Перед нашими колегами - бізнес — аналітиками було поставлене не просте завдання з повної автоматизації обліку собівартості продукції, яка вирізняється складними розподілами та значною розгалуженістю обліковуваних процесів. Оцінивши поставлені задачі, провівши глибоке та всестороннє вивчення виробничих процесів колеги розробили автоматизацію процесу калькулювання собівартості продукції за допомогою вбудованого механізму розподілу витрат основного а допоміжних виробництва з врахуванням матриці розподілу міжгалузевого балансу за методом Гауса.

 

14 березня 2024

Тримаємо стрій кожен на своєму фронті! Поряд із щомісячними внесками для наших героїв-бійців, вирішили запровадити ще й річний внесок.

14 березня 2024

Коли ти відданий своїй справі – можливе усе! І зірки до тебе потягнуться…

            Наша чоловіча команда не тільки активно працює, а ще й знаходить час та сили для улюбленого хобі – футболу.

архів новин