ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”     Адреса: 79011, Львів, вул. Тютюнників 55, 4-й поверх    замовити дзвінок

Нашими компанією реалізовано амбітний проект з автоматизації процесу створення фінансової звітності ТОВ «ЕКОЛЬ ЛОГІСТІКС» за міжнародними стандартами.

Для досягнення позитивного результату, і як складові частини даного проекту, реалізовано ряд інших функціоналів на основі однієї з конфігурацій, а саме:

- створено механізм фіксації на окремих регістрах накопичення «ДОХОДИ P&L» та «Затрати P&L» інформації необхідної для виведення в звіт за даними регламентованого обліку в розрізі підрозділів, статей доходів і затрат;

- створено механізми перерозподілу доходів, затрат між підрозділами пропорційно базі розподілу.

І як кінцевий результат нашої роботи по даному проекту - створено Звіт про прибутки та збитки (Звіт «P&L»), який дає можливість проводити групування і відбір за періодами, підрозділами та статтями витрат.

Реалізований новий звіт « P&L» формує реальним фінансовий результат компанії відповідно до міжнародних вимог. Інформація в звіті « P&L» відображається в розрізі згрупованих підрозділів і по згрупованих статтях доходів і витрат.

 

Директор ТОВ ЕКОЛЬ ЛОГІСТІКС         

ГОЛІМБОВСЬКИЙ АНДРІЙ ВІТАЛІЙОВИЧ 

 

14 березня 2024

Тримаємо стрій кожен на своєму фронті! Поряд із щомісячними внесками для наших героїв-бійців, вирішили запровадити ще й річний внесок.

14 березня 2024

Коли ти відданий своїй справі – можливе усе! І зірки до тебе потягнуться…

            Наша чоловіча команда не тільки активно працює, а ще й знаходить час та сили для улюбленого хобі – футболу.

архів новин