ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”     Адреса: 79011, Львів, вул. Тютюнників 55, 4-й поверх    замовити дзвінок

Наша команда: Олег Артимишин!

У колективі нашої компанії працює чудовий програміст Олег. Завжди спокійний, відповідальний та із захватом полюбляє грати у футбол 😊 

        Коли почалася війна в країні Олег одразу став у ряди захисників Батьківщини! Наш колега мужньо воює у Збройних Силах України, боронячи кожного з нас.

        Олег має чарівну дружину та двох прекрасних діточок. Одним з факторів, які вплинули на його рішення, стали діти – «Їм в цій країні далі жити! Я хочу захистити їхнє майбутнє і майбутнє інших дітей»!

       Олег був мобілізований та направлений на полігон в Яворові. Через певний час його призначили до Військової частини А7015 3 батареї 1 самохідний артилерійський дивізіон, в якій він виконує завдання по наведенню артилерії для обстрілу позицій ворога. Декілька днів після відправлення на схід, відбувся ворожий обстріл полігону… Молитви всіх його близьких та друзів не залишилися непочутими – він має на плечі в себе Ангела охоронця!

     Із розповідей Олега він має прекрасних побратимів та командира! Атмосфера у його «новому» колективі на вищому рівні. Моральна підтримка, жарти та позитивні моменти, розуміння та допомога – все це є зараз у нього, що є додатковим стимулом, який допомагає йому триматися на передовій.

      На жаль, Олег не має змоги часто бувати вдома. Коли наступає момент зустрічі  - можна побачити сльози радості дружини, щирі посмішки дітей і радість Олега, яку важко описати словами. Усі ті дні, коли він вдома, сім’я біля нього. А діти не відходять ні на метр від тата, ходять слід у слід, так хочуть бути разом.

        Друзі родичі – всі намагаються зустрітися з ним, підтримати його і хоч на якийсь час зробити так, щоб Олег забув про війну.

        Щиро віримо в його незламний дух і волю! 

        Бажаємо Олегу найшвидшої перемоги та повернутися додому цілим і здоровим!!!