ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”     Адреса: 79011, Львів, вул. Тютюнників 55, 4-й поверх    замовити дзвінок

Вперше проведення новорічної зустрічі відбулося для нас у незвичному он-лайн форматі, проте як виявилося он-лайн відкриває нам нові можливості. 

Цей рік був непростий для України. І працівникам хотілося зібратися разом, незалежно від того, в якому куточку України, чи світу вони перебувають. 

Вперше проведення новорічної зустрічі відбулося для нас у незвичному он-лайн форматі, проте як виявилося он-лайн відкриває нам нові можливості. 

До початку зустрічі кожний співробітник компанії отримав бокс до новорічного столу.Усі співробітники зібралися на визначений час у Meet 30 грудня. Уже з перших хвилин можна було почути слова радості від зустрічі один з одним.  

Розпочалася офіційна частина з вітання від CEO-компанії Барановського Н.І. Також керівник компанії озвучив плани на 2023-ій рік та досягнення року, що минає. 

Цікавим було також привітання від операційного директора Барановського Б.І. 

Богдан Ігорович підсумував цифри 2022-ого року. Ситуація була складна, але завдяки нашим Героям ми можемо перебувати на своїх місцях, та спільними зусиллями пришвидшувати нашу Перемогу!

До слів вітань долучився комерційний директор компанії Моргаєв Є.О. Як завжди в легкій формі та з оптимізмом у майбутнє, привітав колектив та побажав мирного неба всім і міцного здоров'я!

Несподіванкою були дитячі фото співробітників, де кожний вгадував свого колегу по роботі 😊

Також наша Оля Самотой підготувала багато цікавинок для енергійності колективу під час он-лайн зустрічі.

Час пролетів непомітно, що важко було розлучатися. 

У новорічному он-лайн корпоративі ми всі разом загадали бажання – цього року одне на всіх. А щоб воно скоріше здійснилося – продовжимо працювати. Не забуваючи: сьогодні кожен на своєму місці наближає нашу спільну перемогу.

Любі друзі та партнери, дякуємо Вам за те, що у буремному 2022 році ви були разом із нами.