ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”     Адреса: 79011, Львів, вул. Тютюнників 55, 4-й поверх    замовити дзвінок

На ПрАТ “Ензим”, який є провідним підприємством у своїй галузі з виробництва дріжджів, проведено автоматизацію обліку калькулювання собівартості.

«Компанія Ензим» - це компанія відкрита до інновацій, які активно впроваджуються на підприємстві шляхом аналізу зарубіжного досвіду та моніторингу ринку України. Це одна з перших українських компаній, яка впровадила систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до міжнародного стандарту ISO 22000 і успішно пройшла сертифікацію. Це амбітне, модернізоване, успішне європейське підприємство. Складний процес виробництва у нашій компанії розділений на етапи та розтягнутий в часі і тому потребує особливої уваги в обліку — розповів нам виконавчий директор компанії Цегелик Андрій Григорович. 

Автоматизація цих процесів проводилася на основі конфігурації “Управління виробничим підприємством”. Це потужна та багатофункціональна програма дозволила автоматизувати складні ділянки обліку за міжнародними стандартами, а також багатофункціональні механізми обліку та нарахування амортизації основних засобів.

В результаті проведеної роботи створено автоматизовану систему яка забезпечує: створення єдиного інтегрованого рішення;  актуальність інформації, можливість її оперативного використання; підвищення якості управлінської інформації; якісне та швидке забезпечення потреб діяльності компанії; поліпшення керованості компанії; підтримка планування виробництва на основі замовлень покупців; оптимізація виробництва відповідно заданих критеріїв (обсяг випуску для товарної ферментації, уникнути простоїв ферментів в результаті накладок при сепарації і т.д.); формування управлінських звітів для прийняття управлінських рішень; підтримка і автоматизація процедур компанії в частині ведення електронних версій журналів контролю якості показників і параметрів сировини для напівфабрикатів і готової продукції згідно вимог СУБХП і СУЯ з можливістю їх друку; забезпечення виконання принципу «Прослідковуваності» (по всьому ланцюгу від сировини і матеріалів до готової продукції) для сировини і матеріалів використаних на виробництво напівфабрикатів та партій готової продукції згідно вимог НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point) і системи управління безпечністю харчових продуктів відповідно до міжнародного стандарту FSSC 22000.

 

14 березня 2024

Тримаємо стрій кожен на своєму фронті! Поряд із щомісячними внесками для наших героїв-бійців, вирішили запровадити ще й річний внесок.

14 березня 2024

Коли ти відданий своїй справі – можливе усе! І зірки до тебе потягнуться…

            Наша чоловіча команда не тільки активно працює, а ще й знаходить час та сили для улюбленого хобі – футболу.

архів новин