ТОВ “Комплексне управління бізнес-процесами”     Адреса: 79011, Львів, вул. Тютюнників 55, 4-й поверх    замовити дзвінок

Облік пасажирських перевезень за посередництвом компанії КУБ.

  

З відгуку головного бухгалтера ВАТ «Львівське АТП-14631» Дорош Лесі, про нашу роботу: “Ми вдячні фірмі КУБ, яка використавши свій досвід та професійні навички впровадила на нашому АТП нову автоматизовану систему обліку. Впровадження програмного комплексу дозволило нам запровадити спеціальні модулі обліку та управління пасажирськими перевезеннями, а саме: формування маршрутів, графіків руху транспортних засобів (надалі - ТЗ); виписку шляхових листів; планування ремонтів і техобслуговування ТЗ; облік витрат і доходів у розрізі ТЗ і маршрутів; планування виручки. Особливу увагу приділено нормам витрат пального.

 

У якості «каркасної» конфігурації була обрана «Бухгалтерія», як найпривабливіша по співвідношенню «можливості/ціна». 

 

Хочу зауважити, що наше транспортне підприємство, опинившись на початку 2009 року в складній економічній ситуації, зіткнулося з необхідністю підвищення точності обліку та контролю витрат, пов'язаних із здійсненням перевезень. До початку впровадження на підприємстві використовувалася програма власної розробки, яка дуже слабо забезпечувала потреби фінансової служби та охоплювала переважно роботу відділу експлуатації. На ведення обліку і складання необхідної звітності витрачалося занадто багато часу. 

 

За сприяння наших партнерів ми домоглися значного покращення ситуації.”

 

 

14 березня 2024

Тримаємо стрій кожен на своєму фронті! Поряд із щомісячними внесками для наших героїв-бійців, вирішили запровадити ще й річний внесок.

14 березня 2024

Коли ти відданий своїй справі – можливе усе! І зірки до тебе потягнуться…

            Наша чоловіча команда не тільки активно працює, а ще й знаходить час та сили для улюбленого хобі – футболу.

архів новин